RSS 

Written by Brander Category: Campaniile noastre
Published on 19 October 2015
Print

Campania Zambeste sanatos, cu Clinicile Dr. Leahu a vizat atat importanta sanatatii si ingrijirii dintilor, cat si familiarizarea publicului larg cu serviciile Clinicilor Dr. Leahu.
Clinicile Dr. Leahu exceleaza prin aparatura ultramoderna, prin experienta medicilor specialisti, prin serviciile excelente oferite pacientilor. Cele mai noi echipamente, profesionalismul personalului si dedicarea acestuia de a gasi cele mai bune solutii pentru pacienti - atat medicale, cat si din punct de vedere financiar - au convins din ce in ce mai multa lume sa aleaga Clinicile Dr. Leahu, pentru a avea dinti frumosi si sanatosi.

Prin aceasta campanie, bloggerii participanti au fost invitati sa testeze serviciile Clinicilor Dr. Leahu. Participantii la campanie au beneficiat gratuit de o consultatie la un medic de specialitate si de o radiografie panoramica, la Clinica Dr. Leahu de la Rin Grand Hotel Bucuresti (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D,  Bucuresti, Sector 4, clinica aflandu-se la parterul hotelului), urmand ca apoi sa impartaseasca pe blogul personal experienta avuta la aceasta clinica.
Perioada de desfasurare: Campania s-a desfasurat pana in 15 noiembrie 2015.
Premii acordate in cadrul campaniei:
Premiul I: Ana Naghi - Voucher in valoare de 700 de lei;
Premiul al II-lea: Georgiana Stan - Voucher in valoare de 500 de lei;
Premiul al III-lea: Felician Scorobete - Voucher in valoare de 300 de lei.
Voucherele constau in servicii stomatologice adecvate fiecarei persoane castigatoare si pot fi utilizate la Clinica Dr. Leahu de la Rin Grand Hotel.

Add comment


Security code
Refresh