Written by Brander Category: Branding
Published on 15 July 2015
Print

Noua companie Mobile Working, avand nevoie de servicii de sustinere de brand, a apelat la agentia noastra - Brander. The Original Brander. Am realizat astfel diferite derivate de imagine de brand - mape de prezentare, pliante, carti de vizita, dar ne-am ocupat si de designul pentru bannerele si mesh-uri prin care Mobile Working a dorit sa se promoveze outdoor.

 
Written by Brander Category: Branding
Published on 01 June 2015
Print

Accesarea fondurilor europene reprezinta, astazi, o problema vitala, atat pentru dezvoltarea Romaniei, cat si pentru fiecare antreprenor activ. Dificultatile in rezolvarea demersurilor necesare reprezinta insa, pentru multi, un obstacol in obtinerea lor. Acestea au fost ratiunile care au stat la baza fondarii companiei EMAS Business Consulting, pentru care compania noastra, Brander. The Original Brander, s-a ocupat de branding si de comunicarea lansarii. De la sigla si derivate (mape de prezentare, pliante, carti de vizita, diferite prezentari ale companiei), la site si comunicarea lansarii prin comunicate de presa si alte materiale, compania noastra, Brander. The Original Brander, s-a ocupat de toate acestea. EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions - ofera servicii complete de consultanta si intreaga sustinere necesara accesarii fondurilor europene, precum si pentru buna desfasurare a proiectului. Trebuia, asadar, ca imaginea sa inspire incredere, seriozitate, profesionalism, cu atat mai mult cu cat in domeniul accesarii fondurilor europene exista opinia ca se asteapta foarte mult pentru orice aprobare si ca lucrurile decurg dificil.

 
Written by Brander Category: Branding
Published on 23 September 2013
Print

Am avut bucuria sa ne confruntam cu o noua provocare. Rezolvarea procesului de branding, pornind de la zero, concept, naming, sigla, website, derivate de identitate, pentru o initiativa deosebit de interesanta prin care LPV Proiect Consult SRL intra cu o noua divizie pe piata de Property & Facility Management, o piata exigenta, dar care in Romania este inca la inceput de drum. Sub denumirea The Next Building, aceasta noua divizie a LPV Proiect Consult SRL intra pe piata dedicata serviciilor integrate de management pentru proprietari si chiriasi, oferind pe acest segment servicii de calitate oriunde in Romania.

 
Written by Brander Category: Branding
Published on 12 July 2013
Print

Colaborarea noastra cu brandul LPV Proiect Consult SRL este mai veche si ne-a adus multe satisfactii. Acum am avut insa ocazia sa participam la un eveniment deosebit, la discover here nasterea unui nou brand romanesc in spatiul german – LPV Consult GmbH.
LPV Proiect Consult SRL este un brand romanesc infiintat in urma cu peste 20 de ani, care - datorita unui management modern si performant - a reusit sa se impuna rapid, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea germana, ajungand inainte de criza sa depaseasca pragul de 3,5 milioane de euro cifra de afaceri. Instruiti permanent, prin rotatie, in Germania, specialistii LPV - care sunt alaturi de tine in orice proiect de constructii sau reamenajari - se pot mandri cu o inalta calificare, reusind sa raspunda celor mai exigente standarde europene. Iar bazele electronice de date le permit asigurarea unui service garantie si postgarantie de maxima eficienta. LPV Proiect Consult SRL a introdus in Romania rigurozitatea germana, iar acum se pregateste sa demonstreze in Germania ca a reusit sa impinga aceste standarde la cotele cele mai inalte, infiintand Cipro Get You High o firma noua, LPV Consult GmbH, o firma germana ce urmeaza sa dezvolte noi contracte, atat pentru mai vechii clienti de pe piata germana, cat si pentru altii noi.